Uit eten Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen

Uit eten Nijmegen bij Bistro Le Steak. U bent op zoek naar een goed adres om lekker uit eten te gaan in omgeving van Nijmegen? Dan bent u van harte welkom bij Bistro Le Steak! Geniet van een heerlijk stuk vlees of lekker visgerecht in ons sfeervolle restaurant. Wij hebben naast de seizoensgerechten ook diverse andere overheerlijke menu’s op de kaart staan waaronder ook een ruime keuze voor de vegetariër. De kinderen worden bij ons ook niet vergeten. Zij kunnen ook kiezen uit een lekker gerecht op de kaart. U kunt een kijkje in de menu kaart nemen voor het exacte aanbod die op de website is te vinden. Tevens bieden wij, om onze klanten te blijven verrassen, wekelijks een ‘weekmenu’ aan. Omdat wij al onze klanten graag tevreden houden staan wij dagelijks voor het leveren van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan en vol gevoel naar huis kunt gaan.

Gaat u bij ons uit eten in omgeving van Nijmegen? Dan is dit niet alleen een aanrader vanwege het heerlijke eten dat wij u presenteren. Ook bieden wij een gezellige sfeer zowel in het restaurant maar ook op het ruime terras waar het tijdens de heerlijke zomerdagen goed vertoeven is. Dankzij de moderne maar romantische setting kunt u op een ontspannen manier heerlijk tafelen. Ons restaurant is van dinsdag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:30 uur geopend.

Uit eten NijmegenMeer dan lekker eten

Wanneer u uit eten gaat bij ons restaurant dat nabij Nijmegen ligt. Dan zult u verrast zijn door de gastvrijheid en de uitstekende service die wij u bieden. Omdat wij al ruim 12 jaar met veel plezier ons vak verstaan, weten wij ons nog altijd te onderscheiden door de verrassende smaken waar wij onze klanten mee verblijden.  Dit heeft mede te maken met het plezier dat wij hebben in ons vak.

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Dit proeft u terug in de smaak. U wilt liever niet uit eten in omgeving Nijmegen? Maar u bent wel erg benieuwd naar ons heerlijke eten? Dan bieden wij de mogelijkheid om de gewenste maaltijd bij u thuis te bezorgen (mits u in omgeving van Berg en Dal woont). Ook kunt u uw gerecht bij ons afhalen indien gewenst. Op deze manier kunt u toch genieten van ons heerlijke eten gewoon bij u thuis! Het is wenselijk om vroegtijdig te reserveren of te bestellen. Hierdoor bent u verzekerd van een plek in ons restaurant.

Uit eten Nijmegen kaartUit eten Nijmegen: Reserveer en oordeel zelf!

Uit eten gaan in omgeving van Nijmegen is dus een absolute aanrader bij Bistro Le steak! Reserveer snel een tafel en oordeel zelf. Wij hebben direct naast ons restaurant een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. Kijk voor een betere impressie eens naar de foto’s die op de website te vinden zijn. Ook mogen wij dikwijls leuke recensies ontvangen welke o.a. op social media zijn terug te vinden. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten. Wij hopen u spoedig te kunnen verwelkomen. Graag tot ziens en alvast eet smakelijk!