Uit eten Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een goed adres om lekker uit eten te gaan nabij Nijmegen? Dan bent u van harte welkom bij Bistro Le Steak! Geniet van een heerlijk stuk vlees of lekker visgerecht in ons sfeervolle restaurant. Wij hebben naast de seizoensgerechten ook diverse andere overheerlijke menu’s op de kaart staan waaronder ook een ruime keuze voor de vegetariër. De kinderen worden ook niet vergeten, zij kunnen kiezen uit de lekkerste gerechten. U kunt online een kijkje in de menukaart nemen voor het exacte aanbod. Tevens bieden wij, om onze klanten te blijven verrassen, wekelijks een verrassend ‘weekmenu’ aan. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan en vol gevoel naar huis kunt gaan.

Wilt u genieten van lekker eten nabij Nijmegen? Dan is dit niet alleen een aanrader vanwege de heerlijke gerechten die wij u presenteren. Ook bieden wij een prettige sfeer zowel in het restaurant als op het ruime terras waar het tijdens de heerlijke zomerdagen goed vertoeven is. Dankzij de moderne maar romantische setting kunt u op een ontspannen manier heerlijk tafelen. Op zaterdag is er live muziek, dat zorgt ervoor dat u echt even een avondje uit bent en slechts alleen maar hoeft te genieten.

Uit eten NijmegenMeer dan lekker eten nabij Nijmegen

Wanneer u uit eten gaat nabij Nijmegen en kiest voor ons restaurant. Dan zult u verrast zijn door de gastvrijheid en de uitstekende service die wij bieden. Omdat wij al ruim 12 jaar met veel plezier ons vak verstaan. Weten wij ons nog altijd te onderscheiden door de verrassende smaken waar wij onze klanten mee verblijden als wij hen een bord serveren. Dit heeft mede te maken met het plezier dat wij hebben in ons vak.

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Dit proeft u terug in de smaak. Wilt u liever niet uit eten nabij Nijmegen? Maar u bent wel erg benieuwd naar ons heerlijke eten? Dan bieden wij de mogelijkheid om de gewenste maaltijd bij u thuis te bezorgen (mits u in omgeving van Berg en Dal woont). Ook kunt u uw gerecht bij ons afhalen. Op deze manier kunt u toch genieten van ons heerlijke eten gewoon bij u thuis! Het is wenselijk om vroegtijdig te reserveren of te bestellen. Hierdoor bent u verzekerd van een plek in ons restaurant.

Lekker eten Nijmegen kaartVeel ruimte en een gezellige sfeer

Ons restaurant biedt de mogelijkheid om 95 personen te kunnen laten plaatsnemen in ons restaurant. Dus of u nu met z’n tweeën komt of met een groot gezelschap. Wij staan voor u klaar om u een gezellige avond te bezorgen vol met lekker eten bij ons nabij Nijmegen. Aan de parkeerplekken hebben wij ook gedacht. Direct naast de deur kunt u gratis uw auto parkeren. Kortom, u hoeft slechts alleen maar op een ontspannen manier te genieten van een bezoek aan ons restaurant en laat u verrassen door het heerlijke eten en de fijne sfeer.
Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen of een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website is te vinden maar ook via de contactpagina. Wij zijn u graag van dienst. Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17:00 uur tot en met 22:30 uur. Graag tot ziens bij ons aan tafel en namens ons hele team wensen wij u alvast eet smakelijk!