Uit eten Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een goed adres om lekker uit eten te gaan nabij Nijmegen? Dan bent u van harte welkom bij Bistro Le Steak! Geniet van een heerlijk stuk vlees of lekker visgerecht in ons sfeervolle restaurant. Wij hebben naast de seizoensgerechten, (welke altijd met verse ingrediënten worden bereid), ook diverse andere overheerlijke menu’s op de kaart staan welke uiteraard ook met verse ingrediënten wordt klaargemaakt. Tevens is er ook een ruime keuze voor de vegetariër aanwezig op de kaart. De kinderen worden natuurlijk ook niet vergeten, zij kunnen ook kiezen uit de lekkerste gerechten. Kortom, er is voor ieder wat wils. U kunt online een kijkje in de (vernieuwde) menukaart nemen voor het exacte aanbod. Tevens bieden wij, om onze klanten te blijven verrassen, wekelijks een verrassend ‘weekmenu’ aan. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan en vol gevoel en een gezellige tijd bij ons naar huis gaat. 

Wilt u genieten van lekker eten nabij Nijmegen? Dan is dit niet alleen een aanrader vanwege de heerlijke gerechten die wij u presenteren. Ook bieden wij een prettige sfeer zowel in het restaurant als op het ruime terras waar het tijdens de heerlijke zomerdagen goed vertoeven is. Dankzij de moderne maar romantische setting kunt u op een ontspannen manier heerlijk tafelen. Op zaterdag is er live muziek, dat zorgt ervoor dat u echt even een avondje uit bent en slechts alleen maar hoeft te genieten. Genieten van lekker eten bij een fijn restaurant is natuurlijk de garantie voor een gezellige avond. Wilt u langer in de buurt blijven, ook dat is mogelijk. Wat dacht u van een hotel boeken, in de buurt van ons restaurant zijn hier diverse mogelijkheden voor neem ook eens een kijkje op onze pagina: Goedkoop Hotel Nijmegen. U kunt ook kiezen voor een wellness hotel die ook bij ons in de buurt te vinden is. Hierdoor kunt u uw verblijf combineren met een bezoek aan ons restaurant om er toch weer even uit te zijn. Veel mensen die houden van een fietstocht komen dan ook graag even bij ons bijkomen om vervolgens de route weer voort te kunnen zetten. Eigenlijk is er voor elke gelegenheid wel iets te bedenken om bij ons te komen eten. 

Uit eten Nijmegen

Meer dan lekker eten nabij Nijmegen

Wanneer u uit eten gaat nabij Nijmegen en kiest voor ons restaurant. Dan zult u verrast zijn door de gastvrijheid en de uitstekende service die wij bieden. Omdat wij al ruim 12 jaar met veel plezier ons vak verstaan. Weten wij ons nog altijd te onderscheiden door de verrassende smaken waar wij onze klanten mee verblijden als wij hen een bord serveren. Dit heeft mede te maken met het plezier dat wij hebben in ons vak. Wij hebben een sfeervolle open haard in het restaurant waardoor het huiselijke gevoel nog meer wordt benadrukt tijdens het eten en drinken. Wij zien niet voor niets dezelfde gezichten terugkomen om weer wat lekkers uit te zoeken van onze menukaart. Mensen een fijne avond bezorgen en met een volle buik naar huis kunnen laten is waar wij het voor doen en voor staan. En daarom is het meer dan lekker eten nabij Nijmegen en daar komt u achter als u het zelf ook komt testen. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar uw ervaring!

Veel ruimte en een gezellige sfeer

Ons restaurant biedt de mogelijkheid om 105 personen te kunnen laten plaatsnemen in ons restaurant. Dus of u nu met z’n tweeën komt of met een groot gezelschap. Wij staan voor u klaar om u een gezellige avond te bezorgen vol met lekker eten bij ons nabij Nijmegen. Heeft u iets te vieren ook dat is geen probleem, neem uw hele gezelschap mee en wij zorgen ervoor dat u met u allen bij elkaar kunt zitten. Indien wenselijk is het mogelijk om in besloten ruimte met uw gezelschap heerlijk te kunnen tafelen. Wij kunnen voor uw gezelschap een aangepast menu samenstellen in overleg. 

Aan de parkeerplekken hebben wij ook gedacht. Direct naast de deur kunt u gratis uw auto parkeren. Kortom, u hoeft slechts alleen maar op een ontspannen manier te genieten van een bezoek aan ons restaurant en laat u verrassen door het heerlijke eten en de fijne sfeer. Geniet in de zomerdagen van ons ruime terras dat overigens net als het restaurant sfeervol is ingericht. 

 

Lekker eten en dagvers

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Dit proeft u met zekerheid terug in de smaak. Wilt u liever niet uit eten nabij Nijmegen omdat u gewoonweg geen zin heeft om de deur uit te gaan? Maar u bent wel erg benieuwd naar ons heerlijke eten? Dan bieden wij de mogelijkheid om de gewenste maaltijd bij u thuis te bezorgen (mits u in omgeving van Berg en Dal woont). Ook kunt u uw gerechten bij ons komen afhalen. Op deze manier kunt u toch genieten van ons heerlijke eten gewoon bij u thuis! Het is wenselijk om vroegtijdig te reserveren of te bestellen. Hierdoor bent u verzekerd van een plek in ons restaurant en wanneer u kiest voor bezorgen of afhalen, dan zal er aan de telefoon worden vermeld hoe laat de bestelling kan worden afgehaald. U kunt dus zelf bepalen op welke manier u lekker wilt eten in omgeving van Nijmegen. Of u nu thuis eet of in het restaurant, u bent hoe dan ook toch een beetje uit eten.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen of een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website is te vinden maar ook via de contactpagina. Hier kunt u uw vraag en gegevens achterlaten dan nemen zij spoedig contact met u op. Wij zijn u graag van dienst. Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17:00 uur tot en met 22:30 uur. U kunt ook een reservering maken online dit zal dan automatisch worden gekoppelt aan uw agenda zodat u de datum en de tijd niet over het hoofd kunt zien. Wij bieden de mogelijkheid om op ieder zijn gewenste manier lekker bij ons te kunnen eten. Bekijk ook eens onze Facebookpagina, deze pagina is up to date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe gerechten, aanraders en regels voor het bestellen en afhalen van onze gerechten. De ervaringen en meningen van onze klanten zijn hier ook terug te vinden. Hierdoor kunt u alvast een goede impressie krijgen van wat u kunt verwachten. Wist u dat u ook een app kunt downloaden waarop u een bestelling kunt achterlaten? 

Graag tot ziens bij ons aan tafel en namens ons hele team wensen wij u alvast eet smakelijk! 

Restaurant le-steak vol topreviews 

Iets waar wij als restaurant veel voldoening en motivatie uithalen is om onze gasten keer op keer een onvergetelijke avond te bieden. En als wij onze 300+ positieve Google reviews mogen geloven, met een gemiddelde beoordeling van een 4.3 is dit zeker iets waar wij enorm trots op mogen zijn. Benieuwd wat mensen over ons schrijven? Neem dan eens een kijkje op Google of lees de reviews op onze eigen website.

uit eten nijmegen