Overnachten Nijmegen

Overnachten Nijmegen plus gratis dessert!

Wilt u een weekendje naar Nijmegen en wilt u dan graag overnachten Nijmegen? Hiervoor hoeft u niet lang te zoeken!

Een hotel vinden in het centrum van Nijmegen is erg gemakkelijk. In het centrum van Nijmegen vindt u grote en kleine hotels. Van betaalbare hotels tot zeer exclusieve hotels. Er is altijd wel een hotel te vinden die aan uw wensen voldoet. Of misschien bent u op zoek naar een hotel, bed & breakfast of pension in Nijmegen? Ook hiervan heeft Nijmegen een ruim assortiment zodat u een gezellige en comfortabele slaapplek heeft om te overnachten Nijmegen.

Overnachten Nijmegen of omgeving?Overnachten Nijmegen

Een aanrader is om te gaan overnachten langs de waalkade, zoals net ook al werd aangegeven geeft overnachten Nijmegen aan de Waalkade een rust- en vakantiegevoel. Daarnaast bent u vanaf hier dichtbij het centrum, maar kunt u ook de Waal over kijken. Ook kunt u ervoor kiezen om langs Holland Casino te gaan.

Wanneer u gaat overnachten Nijmegen kunt u er ook voor kiezen om een keer te gaan dineren bij ons 4 sterren restaurant Le Steak. Wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant. Bij ons kunt u genieten van seizoensgebonden gerechten zoals asperges, mosselen en wildgerechten. Buitenom de seizoensgerechten kunt u kiezen uit een kaart dat zo groot is als een krant. Maar ook als u vegetarisch bent, kunt u heerlijke gerechten bij ons krijgen. Daarnaast hebben wij nu ook een actie waarbij u een gratis dessert krijgt, op vertoon van uw kamersleutel of pas.