Nijmegen overnachten

In Nijmegen overnachten inclusief gratis dessert bij Le Steak

Bent u van plan om naar het centrum van Nijmegen te gaan en wilt u in Nijmegen overnachten? Dan zal u de rijkdom van de levendige historie ervaren, welke omgeven is door een glooiende natuur! Zo kunt u ervoor kiezen om een prachtige en ontspannen wandeling te maken langs de wijngaarden en over de heuvels bij Groesbeek, proef het boeren landschap richting de betuwe of droom helemaal weg in het romantische land van Maas en Waal. Ook heeft Nijmegen vele hippe boetiekjes en ziet u al het moois wat de oudste stad van Nederland te bieden heeft. Wilt u totaal ontspannen? Dan kunt u via de wandelbrug de Ooypoort zo de natuur in wandelen en de strandjes op gaan met mooi weer. Hier kunt u wandelen en picknicken tussen de wilde paarden. Het is daarom een echte aanrader om Nijmegen overnachten.

In Nijmegen overnachten na activiteitenNijmegen overnachten

Nijmegen is een echte studentenstad en u kunt er dus vanuit gaan dat er vele avonden in de week goed gefeest wordt. Zo is een van de leukste straten de Molenstraat waar verschillende clubs zitten zoals Drie gezusters, Stretto en Van Buren.  Na het uitgaan kunt u heerlijk in Nijmegen overnachten.

Bent u van plan om uiteten te gaan? Dan is ons restaurant Le Steak gevestigd in Berg en Dal een echte aanrader! Bij ons kunt u terecht om heerlijk eten geserveerd te krijgen. Daarnaast krijgt u er ook nog eens een gratis dessert bij wanneer u uw hotel pas of sleutel laat zien.