Lekker eten Nijmegen

Echt lekker uit eten nabij Nijmegen

Lekker eten Nijmegen doet u bij Bistro Le Steak. U wilt lekker uit eten in omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij Bistro Le Steak beslist aan het juiste adres. Welkom en laat u inspireren door de sfeervolle foto’s die u op de site aantreft. Wij hebben een moderne maar romantische setting waardoor u op een ontspannen manier heerlijk kunt tafelen. Omdat wij al ruim 12 jaar met veel plezier ons vak uitoefenen weten wij onze klanten nog steeds te verrassen met het heerlijk eten dat wij serveren.

Naast de sfeervolle accommodatie bieden wij een ruim ingedeelde menu kaart aan welke op de website te bekijken is. Denk hierbij aan een goed stuk mals vlees, een heerlijk visgerecht, ons verrassende weekmenu, of een heerlijk vegetarisch gerecht. Ook aan de kinderen is gedacht, zij hebben ook een keuze uit de lekkerste gerechten. Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Ook kiezen wij voor seizoensgebonden ingrediënten. U zult dit proeven in de overheerlijke smaak van welk gerecht u ook kiest.

Lekker eten nijmegen

Lekker eten nijmegen: veel ruimte en een gezellige sfeer

Ons restaurant biedt de mogelijkheid om 95 personen te kunnen laten plaatsnemen in ons restaurant. Dus of u nu met z’n tweeën komt of met een groot gezelschap? Wij staan voor u klaar om u een gezellige avond te bezorgen vol met lekker eten. In de zomerdagen kunt u plaatsnemen op ons gezellige en ruime terras om lekker beschut te kunnen tafelen. Aan de parkeerplekken hebben wij ook gedacht. Direct naast de deur kunt u gratis uw auto parkeren. Kortom, u hoeft slechts alleen maar op een ontspannen manier te genieten van een bezoek aan ons restaurant en laat u verrassen door het heerlijke eten en de fijne sfeer.

Lekker eten nijmegen kaartVerwacht naast de kwaliteit een uitstekende service

Eet u liever thuis maar u heeft geen zin om te koken? Maar u wilt toch lekker eten en u woont in Nijmegen of omgeving hiervan? Bestel dan bij ons uw gewenste gerecht(en). Wij bieden ook de mogelijkheid om, in Berg en dal en omgeving hiervan, uw bestelling te bezorgen. Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen of een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website is te vinden maar ook via de contactpagina. Wij zijn u graag van dienst. Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17:00 uur tot en met 22:30 uur. Graag tot ziens bij ons aan tafel en namens ons hele team wensen wij u alvast eet smakelijk!