Last minute hotel Nijmegen

Last minute hotel Nijmegen boeken en ontvang gratis dessert bij Le Steak

In het Rijk van Nijmegen ervaart u de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Zo geeft een wandeling langs de wijngaarden u ontspanning. Richting het westen proeft u hoe vruchtbaar de Betuwe is en droomt u weg in het romantische Land van Maas en Waal. Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland. Vanaf de Waalkade loopt u via wandelbrug de Ooypoort zo de natuur in en strandjes op. Of steek met één van de drie stadsbruggen de Waal over naar het indrukwekkende Rivierpark. Om dit allemaal te zien kunt u het beste een last minute hotel Nijmegen boeken.

Last minute hotel Nijmegen na een volmaakte dagLast minute hotel Nijmegen

Naast al deze bezienswaardigheden, kunt u ook ervoor kiezen om ‘s avonds op stap te gaan in het bruisende uitgaansleven. Nijmegen is namelijk een echte studentenstad en daarom is in Nijmegen het leukste uitgaansleven! Het is na een nacht uitgaan dan ook zeker de moeite waard om een last minute hotel Nijmegen te boeken.

Ook uit eten gaan is zeker een aanrader! Kom langs bij ons restaurant Le Steak in Berg en Dal. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan diverse gerechten en bieden voor ieder wat wils. Zo hebben wij een ruim aanbod aan vlees en visgerechten maar ook kunt u bij ons terecht voor vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij nu ook een super leuke actie waarbij u een gratis dessert krijgt op vertoon van uw hotel pas of sleutel.