Groepen en partijen

Heeft u iets te vieren? Ook voor feesten en partijen bent u bij Bistro le Steak aan het juiste adres. Voor grotere groepen hebben we speciaal keuze menu’s gemaakt. Dit om u en uw genodigden op de juiste manier en het juiste tempo te kunnen serveren. Voor vragen over bruiloften, bedrijfsfeestjes en dergelijken kunt u contact met ons opnemen.

Keuze menu’s

→ Menu €25.-

Voorgerechten

  • Mosterdsoep
  • Champignons op toast
  • Caesarsalade (salade met bacon, appel, croutons en ceasardressing)
  • Gegratineerde mosselen met uitjes en paprika

Hoofdgerechten

  • Spare-ribs (zoet of duivels gekruid)
  • Kipfilet gratineé, gegratineerd met roomkaas en rauwe ham met tomatensalsa.
  • Tongfilet picasso, met vruchten
  • Varkenshaaspuntjes roergebakken met paprika, uitjes, champignons en bacon
  • Lady steak met kruidenboter of champignonsaus

Dessert

  • Dessert ‘le steak’

 

→ Menu €27.50

Voorgerechten

  • Salade Le Steak met kip, appel, druiven, walnoten, meloen en kerriedressing
  • Tomatensoep met croutons
  • Tijgergamba’s op Japanse wijze
  • Reuze champignons gevuld met spek en uitjes overgoten met een kaassaus
  • Rauwe ham met meloen en bosvruchtendressing

Hoofdgerechten

  • Duo van zalm- en tongfilet met pasta en een romige kreeftensaus
  • Ossehaaspuntjes roergebakken met champignons, paprika, bacon en uitjes
  • Rib-eye met pepersaus
  • Ribs en wings
  • Saté huisgemaakt van varkenshaas met pindasaus (alle gekheid op een stokje)

Dessert

  • Dessert ‘le steak’

→ Menu €30.-

Voorgerechten

  • Carpaccio di manza, van ossenhaas met oude kaas, pitten, spekjes en pestodressing
  • Gegrilde eendenborst met een sinaasappelsaus
  • Seafood plate, diverse soorten vis met toast en boter
  • Kreeftenbisque, gegratineerd met oude kaas
  • Salade met lauw warm geitenkaasje, omhuld met bacon en een honing-thijmdressing

Hoofdgerechten

  • Duo van ossenhaas en varkenshaas met gebakken Champignons en pepersaus
  • Gegrilde tijgergamba’s, met pasta en een romige kreeftensaus
  • Mixed grill, met biefstuk, kipfilet, spare-ribs en varkenshaas
  • gebakken varkenshaas met bacon en champignonsaus
  • zalmforel in folie uit de oven

Dessert

  • Dessert ‘le steak’